Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Info

Jazztori 2024

Syyskuun lopun Jazztori tuo Lahteen taitajia jazzin kansalliselta huipulta ja esittelee parasta paikallista osaamista. Tarjolla on laaja kirjo musiikkia big band -soundeista mielenkiintoisiin pienyhtyeisiin.

Milloin ja missä?

Jazztori järjestetään perjantaista torstaihin 20.–26.9.2024. Konserttisaleina ovat Felix Krohn, Pikkuteatteri ja Vaahterasali. Iltaohjelmassa on muiden tahojen järjestämiä keikkoja paikallisissa klubeissa.

Miten osallistun?

Hankkimalla liput ennakkoon Tiketistä varmistat oman paikkasi pääkonserteissa. Muiden tuottajatahojen järjestämästä ohjelmasta kerromme lisää kesän ja alkusyksyn aikana. Seuraamalla sosiaalisen median kanavia pysyt ajan tasalla.

Taustavoimana Lahti Big Band ry

Lahti Big Band on järjestänyt festivaalin jo vuodesta 1989, välillä yhteistyökumppanien tuella. Torin teltasta ollaan viime vuosina siirrytty hyväksi havaittuihin konserttisaleihin ja päätapahtumien rinnalle on tullut muiden tuottajatahojen järjestämiä tapahtumia.

Lahden kaupungin tuella

Lahden kaupungin tuki mahdollistaa festivaalin järjestämisen. Kulttuuripalvelut tarjoaa myös tiloja ja tekniikkaa festivaalin käyttöön. Lahti on virkeä kulttuurikaupunki!

Usein kysytyt kysymykset

Toivomme festivaalivierailun sujuvan mahdollisimman kivuttomasti. Annamme alla vastauksia esiin tulleisiin tiedusteluihin.

Onko konserteissa numeroituja paikkoja?

Ei ole. Kaikissa saleissa on kuitenkin hyvä näkyvyys lavalle kaikilta paikoilta.

Voinko ostaa lipun ovelta pankkikortilla?

Kyllä voit, ja luonnollisesti käteinenkin käy.

Saattaisin olla kiinnostunut ryhtymään yhteistyökumppaniksi. Millaista vastinetta voisitte tarjota?

Kaikki on mahdollista yrityksen nimikkokonserteista eri tavoin rajattuun näkyvyyteen, ja rakennamme mielellämme esimerkiksi VIP-paketteja toiveiden mukaan.